Allmänt

Leverans

Jag började dagen med att snabbt leverera en yllefilt till farbror K (via personal, då jag inte var inbokad för besök*). Han ringde igår och undrade om jag kunde fixa en filt åt honom, då det är skönt att kunna dra den över sig när han vilar efter lunchen. Nu använder han täcket istället, men vill inte ligga nedbäddad på dagarna.

Jag parfymerade mig idag med den godaste doften av de tre jag blindbeställde i våras; Escada Magnetism. Tidigare har jag använt den parfym jag gillade minst, bara för att få slut på den, men jag tror jag ska ge den åt B istället. Hon verkar gilla doften från den parfymen, och jag har två andra sorter att impregnera mig med (förutom Magnetism har jag en som jag glömt vad den heter) vid behov.

En ny medarbetare (på en annan avdelning) skämmer bort oss på jobbet alldeles förskräckligt! 🙂 Hans fru älskar att baka och laga mat, så han tar med allt möjligt åt oss att provsmaka i fikarummet – minst en gång i veckan, ibland fler dagar. Idag hann jag smaka en chokladkake-/ brownietårta, som var jättegod. Jag känner fortfarande chokladdoften från mina läppar… Mmmmm. 🙂

Under natten har det regnat, jag har hört hur det dånat mot altantak och fönsterbleck. Lagom tills det var dags att stiga upp hade regnet slutat, och även om det är mulet så är det oväntat ljust ute! Sparvarna var i full gång vid fågelmaten och froppisen har varit ut en snabb sväng. Tidigare morgnar har det varit mycket mörkare, antagligen beroende på dimman som legat över omgivningarna. Idag var det ingen dimma, utan sikten var klar åt alla håll. 🙂

UPDATE
Jag har nu fått ett meddelande att ytterligare en julklappsleverans är på väg! Igår fick jag första meddelandet (av två) och idag det andra. Ska bli spännande att se när paketen kommer och var de ska hämtas… 🙄 Det känns i alla fall bra att vara ute i god tid med de önskade julklapparna. Sedan tillkommer mina egna påhitt. *he he* Jag har några överraskningar.

Själv har jag önskat mig en matberedare, som jag tycker alla juniorerna kan gå ihop och köpa åt mig. Då blir det inte så dyrt för var och en. En chokladask går också bra – jag är inte så noga, egentligen, men har ändå tänkt köpa en matberedare. Min ”månlandare” i orange plast har börjat spricka på olämpliga ställen, trots att den bara är 40 år gammal. Så om jag inte får någon i julklapp kommer jag ändå att köpa en – kanske under mellandagsrean? Vi får se.


*) Dels hade jag inte bokat in mig, dels hade jag inte tid att besöka honom före jobbet. Vi har inte setts på månader, så jag vill ha bättre med tid när jag väl träffar honom. Dessutom vill han inte ha några besök, jag har frågat flera gånger sedan restriktionerna ändrats.