Allmänt

Fel dag

Jag hade fredag redan igår, så det var tungt att stiga upp i morse… Det är inte ovanligt att jag är dagvill, men ofta är jag åt andra hållet – en dag efter, inte en dag före. Nå, jag ska ta mig igenom den här dagen också – och sedan är det helg! 🙂

Sommardäcken är inrullade i garaget, då jag tog mig ur och fixade det en kväll under veckan. Igår vickade jag äntligen upp ryggen till baksätet, så jag kan ställa saker på sätet, utan att de ramlar ut genom dörren när den öppnas.* Jag kan t o m fara och handla mer än EN kasse – nu har jag plats att ställa dem någonstans! Det återstår bara att söka rätt på hjulmuttrarna (jag misstänker att de är i reservdäcket) och att flytta julkalendern till baksätet/ bagaget så den inte tar plats i framsätet.

Planerna för helgen är obefintliga. Jag har mycket jag borde göra, och mycket jag vill göra. De går inte ihop med varandra. 😉 Det kan hända att jag ägnar en dag åt ”borde” och en dag åt ”vill” – jag får se hur jag gör. 🙄

Vi hade en fantastiskt vacker soluppgång i morse, himlen var alldeles rödrosa i olika glödande nyanser, men det tog bara några minuter så var det över. Innan jag hann ta mig till en lämplig plats för att fota, var det bästa redan förbi, så ni får ingen bild på det. Sorry. 😉

Vädret är annars perfekt höstväder: ingen blåst att tala om, inget regn och – framför allt – ingen snö. Flera plusgrader har vi också, och de har inte gett med sig under natten, så jag slapp skrapa rutor i morse (lämnade bilen ute igår). Egentligen borde jag passa på att tvätta bilen, innan det blir kallt eller kommer snö. Hmmm. Ännu en sak på min att-göra-lista. 😳


*) Jag har lärt mig att dra igen blixtlåset till handväskan, då den ramlat ut flera gånger. Inte kul att försöka hitta alla smågrejer bland gruset i mörkret på gården, när jag kommer hem från jobbet och det är mörkt.