Allmänt, Foto, Katter

Datorväska

Den som spar, hon har… 🙂 Den handväska jag inte gillade som handväska, blir istället datorväska – perfekt storlek för min lilla jobbdator!

På bilden är förstås froppisen och gnuggar sig mot väskan, så ingen missar vems matte den tillhör. Vi kör AW tillsammans, medan jag väntar på att maten ska bli klar (kycklinggrytan blev istället ugnskyckling, mindre arbete på det viset).

Det funkade jättebra att koppla upp sig mot jobbet hemifrån! Jag har provat några olika program och ser att jag kommer åt det jag behöver. Att vissa program sedan visas lite lustigt på skärmen, beror nog på att de inte är optimerade för en pytteliten skärm. Det går ändå att använda dem, men jag får skärpa synen i vissa moment. Petitesser!

På tal om ”pytteliten”… När jag var liten hästflicka hemma i Byn, hade jag en plansch på väggen med ”Pyttelitens bön”. Förutom texten hade den klarblå bakgrund och en isabellfärgad ponny med bläs, vill jag minnas. Texten var något i stil med ”fodra och vattna mig väl, ta hand om mig” o s v. Någon annan som minns den eller har haft den planschen själv? (Den var troligen från Wahlströms Ponnyklubb.)

Ibland får jag en eller annan flashback till saker jag haft eller något som hänt för så länge sedan att jag inte minns när det hände. Jag får sådana upplevelser idag: jag minns att mitt kök var städat en gång för länge, länge sedan… Ja, inte bara köket – hela huset är drabbat av samma förfall. *djup suck* Gissa vad jag får göra under helgen – mellan tvättarna jag måste ta itu med?

Den nya tvättmasken är ju så långsam, jämfört med den gamla. Eller också har jag inte lärt mig rätt sätt att ställa in den än, men det kommer väl. Efter 30 år med den här tvättmasken har jag nog listat ut hur jag får snabbast tvättat. 😉