Allmänt

Hemmavid

Idag jobbar jag hemifrån. Än så länge har jag inte gjort så mycket nyttigt, annat än att jag frenetiskt sökt en röd penna. Ja, en med rött bläck, alltså. Tyvärr har jag tydligen inte någon sådan här hemma, så jag får ta en annan penna istället – bara den inte har blått bläck. Jag gillar att kunna se de ändringar och tillägg/ kommentarer jag gör på ett enkelt sätt.

Det har börjat ljusna utomhus. Idag blir ännu en grå dag, med eller utan nederbörd, och graderna runt nollan. Froppisen har lekt sekreterare en stund (promenerat runt/ på/ bredvid tangentbordet) men ledsnade när jag inte kliade henne. Nu har hon ockuperat badrumsgolvet istället.

Jag försöker lyssna på min ljudbok men det går sisådär. Koncentrationen på jobbuppgifterna får mig att sluta lyssna då och då, så det är ingen bra kombination. Inte när det är en deckare – jag behöver höra allt för att få med alla trådar innan upplösningen. Få se om jag lyckas lista ut vem mördaren är den här gången? 😉

2 kommentarer på “Hemmavid”

  1. Hej! Vad jobbar du med som kan lyssna på ljudbok samtidigt? Jag vill ha helt tyst omkring mig när jag gör något. Fast ljudbok vid städning och strykning kan jag tänka mig 🙂

    1. Det gick inte så bra att lyssna på boken, så jag stängde av. Inte för arbetets skull, utan för att jag inte kan lyssna fokuserat när jag jobbar. Det hade varit bättre att lyssna på musik – glider in genom ena örat och ut genom andra. Och där gör det inget om jag missar en refräng eller två. 😉

Kommentarer är stängda.