Allmänt

Som vanligt

Idag är en helt vanlig jobbdag, d v s jag är på kontoret. Ingen hade saknat mig 😉 så jag kan börja jobba mer hemifrån. 😆 OK, kanske inte riktigt sant, men det är väldigt bekvämt att jobba hemma. Lätt att göra sig i ordning (ingen bryr sig om att jag inte tvättat håret eller har urtvättade mjukisbyxor), ingen färdtid (inte nu för att jag har långt, men några minuter sparar jag in), tillgång till gott kaffe (med tillhörande fika *harkel*) hela dagen, o s v.

Trots att jag ”var hemma” hela dagen, iddes jag inte fara och handla igår. Tänkte göra det idag istället. Torsdag är en betydligt bättre dag att handla på, än fredag – då ska alla handla till helgen. Mindre folk på torsdagarna och med lite planering kan jag slippa handla mer under helgen.

Min matsedel sprack så det visslade om det. 🙄 Nå, jag har kvar idéer till nästa vecka, om jag inte använder dem lördag eller söndag. Vissa dagar känner jag helt enkelt inte för att laga något mer avancerat än typ te & smörgås, eller också gör jag en kraftansträngning – kokar några potatisar och ser vad jag hittar att äta till dem…

Ibland, speciellt på kvällarna, kan jag drabbas av ett oerhört sötsug. Jag får tvinga mig själv att INTE åka till affärens lösgodishylla och shoppa loss. Förr var det oftast choklad jag längtade efter, men nu kan det vara vilket godis som helst. Eller för all del glass, som ofta liknar godis med en salig blandning av saker i glassmeten. (Jag tittar på er, Ben & Jerry! 😆 ) Fika av olika slag kan också vara en höjdare, beroende på vad jag önskar mig.