Allmänt

Tröööögt

Jag har börjat slå in julklappar, men det går tröööögt. All inspiration har runnit av mig, men det är lite kul att öppna de paket jag beställt och upptäcka att ”ojdå, åt vem är det här”-grejer… 😆

I fredags var jag till K och besiktade bilen. Den gick igenom men jag måste byta ut ett par lampor. *suck* Sen börjar rosten smyga sig på, inte bara på mig utan även på bilen. 😉

En vända till IKEA hann jag också, då jag gjort en Click & Collect-beställning på torsdagskvällen. Snabbt dit och snabbt tillbaka till K, för att – äntligen! – fika med B. Vi har inte träffats på så länge, tack vare virusläget, men nu var det dags.

Sedan stannade jag till på kinarestaurangen – jag var SÅ sugen på kinamat – innan jag startade hemåt. Längs vägen stannade jag till i M och köpte stödstrumpor åt farbror K, som sagt att han var utan. Men hör och häpna…*fnissar*

När jag talade med honom idag, berättade han att min kusin K – som han talar med ett par gånger i veckan – också stannat till i M i fredags och köpt stödstrumpor åt honom. Vi måste precis ha missat varandra! 😆 Nu får farbror K flera par samtidigt!