Allmänt, Foto

Vit jul

Det var inte så mycket snö på julafton när jag for till B med familj, men det var åtminstone vitt på backen. Man får vara glad för det lilla! 😉

Granen stod så grön vit och grann i stugan och fler klappar samlades på hög. Jag hade bara två säckar med mig, men det räckte.

Jag var helt enkelt tvungen att fota gossarnas önskelistor! *tårögd* Se hur bokstäverna flitigt knåpats ner av knubbiga barnafingrar! *snirf* Det är så rart att det inte är klokt! 🙂 (Sådant här måste sparas, eller hur?)

Angående snön, så har det snöat hela julen, med extra mycket och extra blåsigt idag. Jag har inte varit utanför ytterdörren, så jag får nog skotta mig nedför bron imorgon bitti när jag far till jobbet. Så går det när man är lat. 🙄

För övrigt åkte jag på en rejäl magsjuka på lördagskväll (annandagen)! B och gänget var i Byn hos A, och skulle komma förbi hit idag (söndag), så jag fick skynda mig att meddela att det inte gick bra. Jag vet ännu inte om det var magsjuka eller om det var något jag ätit, men juldagen var jag ensam hemma och åt bara vanlig julmat – sådant jag brukar äta varje jul. Det kanske blev för mycket kaffe? Nå, jag piggnade till idag – men har varit försiktig med kaffet, och magen mår bra igen.

2 kommentarer på “Vit jul”

Kommentarer är stängda.