Allmänt, Foto

Fredagsfeeling

Jag fick börja dagen med att skotta mig ut från bron till gården. Tack och lov hade traktorn skottat gården, men – som ni ser – var det mycket snö kvar åt mig ändå… 🙄 Hela bron och plattgången hade drivit igen, så jag skickade ett SMS till mina kollegor att jag skulle bli lite sen. (Det hade snöat ordentligt under natten, ca 2 dm.)

När jag först såg snön, tänkte jag stanna hemma och jobba hemifrån – men jobbdatorn var kvar på jobbet, tillsammans med de grejer jag behövde. Även om det mest var skrivarbete jag tänkt göra, så visade det sig – när jag väl var på jobbet och kollade mailen – att jag får spara skrivarbetet till nästa vecka. Håhå jaja. Nu har jag redan bokat in att tisdag och fredag ska jag jobba hemifrån under nästa vecka, så får vi se hur det går. Annat kan komma emellan.

Mina pennor, som jag beställde förra veckan, har kommit! Nu har jag tagit med en till jobbet, baraföratt. Tyvärr är de inte arkivbeständiga, men jag ska bara använda dem till mina klotterblock när jag för anteckningar. De nya pennorna är gelpennor, inte vanlig kulspets, så de skriver väldigt lätt och mjukt. Sådant som ska arkiveras får skrivas under med den vanliga pennan.

Min handstil lämnar mycket att önska. Ibland kan jag knappt läsa den själv… 🙄 När juniorerna bodde hemma kunde jag inte skicka med dem en (av mig) handskriven handelslista, för de kunde inte tyda vad som stod på den. 😆