Allmänt, Foto, Katter

Vardag

Jag gjorde förstås som jag brukar: hoppade över handlandet – ”jag klarar mig nog en dag eller två till”… 🙄 Ändå var jag in en snabbis på affären, men det var för att hämta ett paket som kommit.

Jag shoppade ju lite annat än pennor, från ett annat ställe, och nu är allt på plats. Ja, allt är hemma hos mig – jag har i vanlig ordning inte öppnat paketet än. Det var bara pennorna det var bråttom med! 😉

Dagens arbete sker hemifrån. Lugnt men lite tråkigt. Jag har bara katten att prata med, men ska på onlinefika lite senare. 🙂 Dessutom ska jag planera Årets Pärmar, kontorsnörd som jag är. 😆 Förutom de arbetsuppgifter jag plockade med mig hem igår. Min sekreterare vilar i badrummet tills jag kommit igång ordentligt. 😉

Dessutom ska jag ta itu med tvätten – äntligen! Jo, jag vet, jag får skylla mig själv som dragit ut på tiden så länge. Nu har jag jättemycket tvätt, och det är bara mitt eget fel. Nå, bara jag kommer igång går det bra – men jag har dålig startmotor. 😉

Jag råkade ut för ett missöde i morse, när jag sopade snö på altanen: sopborsten hoppade isär! Som tur var for inte borsthuvudet ut i snön, utan jag kunde plocka in det – tillsammans med skaftet – för ihopmontering under dagen. Jag kanske får leka lite med skruvdragaren? 😆

Plötsligt händer det: en traktor svängde in på gården, så nu kan jag gå ut och skotta det som är kvar (det tar två minuter för traktorn och två timmar för mig…). *gnolar* Hej, mitt vinterland, nu är jag här…! (Vilken tur jag laddade hörlurarna igår, så jag kan lyssna på min bok medan jag går ut och får frisk luft.)