Allmänt

Friskvård

Håhå jaja. Jag ska fixa lite mer med jobbuppgifterna, sedan ska jag gå ut och ha friskvård med snöskyffeln. Just nu snöar det inte, så nu är det läge att skotta bort det som samlats på bron och plattorna. Solen visar sig idag, så det är förmodligen kallt, men ändå: sooool! 🙂

Eftersom jag inte handlade igår – det går alltid att skjuta upp handlandet ännu en dag om jag verkligen vill 😉 – så bör jag handla idag istället. Nu börjar det mesta vara slut så jag behöver fylla på förråden igen.

Jag lyssnar på en ljudbok, ”Tro dina ögon” av Linwood Barclay. Den är bra, men jag irriterar mig lite på uppläsaren. Varje gång det blir nytt avsnitt så läser han: – Blablabla… Tjugotre. *långt uppehåll* -Blablabla… Jag vill ha det långa uppehållet före kapitelnumret, inte efter. Annars är uppläsaren bra, det är bara kapitelnumren jag retar mig på.

I de flesta fall är uppläsaren bra, oavsett om den är kvinnlig eller manlig, men jag råkade ut för en som jag inte kunde lyssna på. Det gick helt enkelt inte! Jag var tvungen att sluta lyssna på boken och gå över till att läsa den istället. 😯 Nu håller jag koll så jag inte råkar ut för den uppläsaren igen.

UPDATE
Plötsligt såg jag A sopa av snön från sin bil, som han parkerat hos mig för ett par dagar sedan. Han hade skickat ett meddelande att han ska vaccinera sig (första sprutan) idag, så han skulle stoppa i motorvärmaren så bilen är varm när han ska iväg.

Jag hoppade i snöskottarmunderingen och gick ut för att skotta bron. Han tog plogkarmen vid postlådan och infarten, då traktorn inte kommit förbi. Men så fort han gått tillbaka till jobbet kom traktorn, så nu är gården ordentligt skottad! En liiiiten remsa mellan plattorna och gården är kvar, men det går fort att få bort den. Snön är lätt och fluffig, och det är inte mer än -18 grader.