Allmänt

Skymning

Skymningen gick snabbt idag, kanske beroende på att jag har tänt lampan. Då blir det fort svart utanför fönstret. Jag har haft fullt upp hela dagen, men räknar nu med att snart kunna gå ut och skotta snö* innan jag far och handlar. Planen var att handla igår, men jag ändrade mig.

Det värsta med att jobba hemma är att jag inte har en ordentlig stol, utan envisas med att sitta vid köksbordet på en helt vanlig köksstol. Då får jag träsmak i baken efter ett tag, och då måste jag stiga upp och röra på mig – men det är ju bra!

Tvätten bor fortfarande i hallen, den har inte tagit sig nedför källartrappan – än… Vilken dag som helst kommer det att ske. Eftersom jag ändå aldrig får några besök, varken väntade eller oväntade, så har jag inte bråttom med att få undan den. Jo, jag behöver förstås rena kläder emellanåt – men jag fick ju ett paket igår… 😉

Jag behöver verkligen köra bort alla returförpackningar jag samlat på mig. Ni skulle svimma om ni såg samlingen i mitt kök! Tyvärr kör jag samma tankesätt där, som med tvätten: – Det kommer ju ändå ingen som ser röran.

OK, OK, det kanske var en liten överdrift. Sant är i alla fall att alla mina behållare är fulla och behöver tömmas, men det är ju ingen som kollar inuti behållarna. Då ser ingen röran. 😉


*) Det har förstås snöat hela dagen idag igen. Förmodligen även under natten. Suck. Det tar aldrig slut.