Allmänt

Måndagsfredag

Den här veckan ska jag verkligen göra mig själv ordentligt dagvill. Nu har jag prickat in att jag ska jobba hemifrån även torsdag, så idag har jag känslan av både måndag och fredag. Måndag före lunch och fredag efter. 😉

Jag har mycket att fixa under de timmar jag är på plats men hoppas få koll på allt jag behöver innan jag går hem för dagen. Dessutom får jag inte glömma att ta hem arbetsmaterialet för båda dagarna. Framför allt måste jag fixa utskrifter av sådant jag sedan tidigare lagt undan för hemarbete. (Det glömde jag fixa i måndags, men det är inte bråttom, så jag kan spara de utskrifterna till torsdag-fredag.)

Idag får vi lön! 🙂 Det betyder att jag får slå igång min egen dator hemma ikväll och betala räkningarna, så slipper jag fundera mer på dem. Det mesta sköts via automatiska avdrag, men vissa räkningar kommer fortfarande i posten.

På tal om posten, så har jag inte tömt min postlåda den här veckan. 😳 Förmodligen finns där bara reklam, men jag får komma ihåg att tömma den idag. Jag har haft händerna fulla med annat när jag gått till och från bilen, så jag har inte tagit ”omvägen” förbi postlådan. Eftersom jag inte har dagstidningen i pappersform, bara digitalt, så glömmer jag jämt att kolla lådan – om jag inte väntar på något jag beställt, t ex.

UPDATE
Jag fick ett SMS från A, som skottat bort plogvallen vid postlådan och soptunnorna. Han hade kollat, och det var fullt med post i lådan. Jag tog in den när jag for hem på lunch, men det var mest reklam. Ja, ja. Alltid något! 😉

Plogkarmen? Jajamensan, det snöar! Och snöar. Och snöar. Och snöar… Jag har inte skottat bron och plattorna, men måste ta balkongen först, då det mesta från den hamnar på just bron. *djup suck* Enda trösten är att det åtminstone inte är så himla kallt, även om det tidigare blåst ordentligt kalla vindar ett par dagar. Nu har vinden gett med sig.

Efter lunch var vi plötsligt fler i korridorerna, men jag misstänker att de bara är här för att kolla posten och göra utskrifter, för skrivaren går varm. (Jag hör den in till mig. 😉 )

Efter jobbet måste jag åka och handla. Det kan gå att skjuta lite på handlandet tidsmässigt. Jag tror jag har hemma det jag behöver till middagen, så jag kan handla senare ikväll istället. Eller imorgon. Men det kanske är lika bra att göra undan det idag? Jag får se hur jag gör.