Allmänt

Eeehh-hmmm

Jag har kanske lite snuskig fantasi, men fnissar inte ni när ni ser IKEA:s nyheter och upptäcker den här pärlan? 😉 Alltså, jag har dem i grönt, utan tankar på något annat, men den ljusrosa varianten ÄR lite pervers och leder tankarna (åtminstone mina) åt fel håll… 😆

Annars har jag inte mycket att glädja mig åt. Inte så att något är fel, men dagarna rullar på utan plus eller minus. Vardagsgrått. Nå, det är kanske något att vara glad över? Så länge inget händer, är ingen katastrof på gång – men inga glädjeskutt heller. Det måste vara vädret. Grått och trist, de har t o m lovat snö under dagen. Inte förrän imorgon får vi se solsken igen.

Jag började dagen mindre bra, genom att försova mig. 😳 Alltså, jag kan svära på att jag inte hört väckaren, men vaknade ändå i hyfsad tid. Jag hann till jobbet, men det var snävt om tid – våra morgonmöten online är kl 08:00 (alldeles för tidigt, om jag får tycka, men det bryr sig ingen om) så jag hann knappt få igång datorn.

Eftersom jag är grå och trött idag, både in- och utvändigt, så skulle jag behöva något uppiggande. En IKEA-resa? Shoppa loss online? Tårta? Nej, jag får nöja mig med mina dagliga laster; koffein och nikotin. Och kanske liiiite godis/ fika/ whatever. 😉

Jag måste erkänna att jag har försett min bil med en godislåda. Eftersom jag jämt har tomma plastlådor (efter kubbar) hemma, så har jag diskat upp en av dem och tagit ut i bilen. Den lådan passar perfekt på passagerarsätet, så jag kan hälla ut godis från påsar i den, för att lätt komma åt snasket medan jag kör. Inga smulor på sätet när någon ska sitta där, och det gör inget om choklad smälter!

Förutom godislådan har jag även en förpackning med ansiktsmasker och en sprayflaska med desinficerande handtvätt på passagerarsätet. Jag åker ju alltid ensam i bilen, så det stör ingen. Och det går, som sagt, att flytta grejerna om någon ska följa med mig. Åter till godislådan: jag kan snabbt trycka i mig ett par gelegodisar på väg till eller från jobbet – och då är jag nöjd med det! Behöver inte sätta i mig hela påsen på en gång. 😯

4 kommentarer på “Eeehh-hmmm”

  1. Hahaha! Någon på IKEA har väl inspirerats av prylarna som kanske inte står framme som dekoration…
    Själv har jag IKEA prylen ”Gänga”
    – helt ogenerat – framme på sängbordet.
    Ja, vadå? det är en väckarklocka – och ser ut som en väckarklocka – inget snuskigt alls.

    1. 😆 De använder ju ortsnamn till sina grejer, så jag väntar på serien Ligga (finns mellan Jokkmokk och Porjus) eller varför inte Kuk-asjärvi? De kommer snart som blomkrukor eller gardiner… 😆

Kommentarer är stängda.