Allmänt, Foto

Godislåda

Så här ser den ut, i all sin prakt: godislådan jag har i bilen! Innan fotot togs hann jag äta upp alla godisar med (surt) ”socker” på, som annars hade skräpat över hela sätet. Nåja, den fyller sitt syfte, och det är bra! 😉

Få se om jag far och handlar idag, då jag behöver fylla på både det ena och det andra. Eftersom jag jobbar hemifrån resten av veckan, är det inte säkert att jag ids fara och handla någon av de dagarna, utan matsedeln kan bli lite… udda, beroende på vad jag hittar i gömmorna. 🙄 (Det är så bekvämt att slippa fara någonstans, bara gå hemma och skrota.)

Jag grillade inte till middag igår! 😯 Det blev kort & gott bara smörgås, då jag blev sen på jobbet igen. Ibland fastnar jag i ”ska-bara-träsket” och igår var ett sådant tillfälle. Då hoppar jag lätt över middagen, om jag inte har en burk att värma. Smörgås är ju också mat. 😉

Idag ska jag jaga medarbetare, vars underskrifter jag behöver, innan jag kan skicka iväg en del papper. Eftersom jag har noll koll på vilka som är på plats eller jobbar hemma, kan det vara svårt att hitta de som behövs. Den bästa dagen att hitta folk på jobbet är faktiskt måndagar. Då vimlar det av folk i korridorerna (OK, lite överdrivet) medan det blir lugnare och lugnare ju längre fram i veckan det blir. Fredagar behöver vi inte trängas. 😉