Allmänt

Typisk måndag

Den började inte bra. Bilen ville inte starta, så jag fick ge den starthjälp och sedan köra broarna runt. OK, då fick jag ju se något annat än hemmet och jobbet – inget att gnälla över. 😉 (Och, ja – godislådan är nyligen påfylld.)

Väl på jobbet – gruvligt försenad, de hade nästan gått ut med efterlysning på mig – ville inte datorn samarbeta. Jag är helt enkelt inte kompatibel med datorer just nu, eftersom jag kraschade min egen dator hemma igår*… 🙄 Till slut fick jag igång jobbdatorn och hoppas nu att den vill vara med mig hela dagen.

B lät gossarna ringa och önska mig godnatt via kamera när de skulle lägga sig igår. Det hela utmynnade i några basketmatcher (!!!) där jag faktiskt vann en och annan match, även om jag satt stilla.**

Helgen har varit lugn och fridfull. Solen har stekt på altanen så jag har suttit ute, men i skuggan av taket, så jag har inte solat. Däremot har jag lyssnat på bok och mått gott i det fina vädret, utan att få sol på näsan. Städ-tvätt-disk är fortfarande inte gjort, men det far ingenstans utan väntar snällt tills jag känner för det det blir sämre väder.

Det är fortfarande fint ute, inte ett moln på den klarblå himlen. Få se hur länge det här vädret håller i sig. Det är lite kallare på nätterna, även om det inte verkar ha varit minusgrader de senaste två-tre nätterna. Ingen frost på bilen, som stått ute – men jag har å andra sidan inte stigit upp lika tidigt under helgen, som när jag jobbar.

Jag ligger efter i mitt grillande. 😉 Köpte diverse grillvänlig mat när jag handlade senast, men har – av olika orsaker – inte ätit ”som folk” under helgen… 🙄 Det blev diverse godsaker och slisk, inte lagad mat – ja, inte ens smörgås! Däremot har jag fikat, fikat och åter fikat. Lite för mycket av det goda, kanske, men det var gott! 😆

Eftersom jag tar tupplurar under dagen är nattuggla, har jag roat mig inatt med att se några avsnitt av ”Men in kilts” – en riktigt rolig serie, inspelad i mitt favoritland Skottland. Deltagarna är stundvis hysteriskt roliga, jag kved av skrattgråt några gånger – men det var å andra sidan vid 4 på morgonen, då jag skrattar åt det mesta. 🙄 Jag får se fler avsnitt vid en lämpligare tidpunkt.


*) Det var en uppdatering som ställde till det för mig, den låste sig och rensade datorn på allt jag lagt in: alla små program, lösenord, inloggningar, bokmärken/ favoriter, ALLT.

**) Det var något tillägg de hittat till kameran. De gillar sådant. 😉 Förutom basketmatcherna fick jag se pizzaface, clownen från It och en välsminkad liten gosse. Bland annat. Suck. De bytte så ofta att jag inte riktigt hann se vad det var innan de bytte. Sötisarna. 🙂