Allmänt

Få se hur det går

Nu är det länge sedan jag uppdaterat bloggen med tillbehör, så jag har börjat få varningar om att både det ena och det andra behöver uppdateras snarast. Jaha-ja… 🙄 Jag ska försöka fixa det ikväll/ under eftermiddagen (beroende på när jag kan sätta igång) och hoppas att jag inte råkar radera något livsviktigt.

Nå, min blogg ÄR inte livsviktig, men det skulle vara jobbigt att börja om igen. Inte nu för att något är värt att spara för eftervärlden, men det kan vara kul att kolla vad jag gjorde den dagen för ett år eller två sedan, t ex. Därför vill jag gärna ha kvar allt mitt dravel. 😆

Kursen fortsätter idag – vi har inte kört igång riktigt än – och det är både roligt och intressant! Däremot har jag slöat till och hoppat över ”hemläxan” vi fick igår (att göra till idag) men det verkar som att jag inte är ensam om det. 😉

Nåja, det jag ville säga är att ni inte ska drabbas av panik om bloggen ”försvinner” senare idag, utan uppgradering pågår och jag kommer tillbaka. Så lätt blir ni inte av med mig…! 😉