Allmänt, Foto

Till slut

Till slut hämtade jag ut mitt paket med parfymer. Som bonusgåva fick jag ett ansiktsserum (!!!) (som tyvärr inte gick att bocka av från listan) men dessutom fick jag en pytteliten sprayflaska av en av parfymerna. Det är den som är i den extremt stora pappersförpackningen* vid foten av själva parfymflaskan. Det är väl för att man ska kunna provsniffa innan man bryter den stora förpackningen, då de inte tar tillbaka öppnade förpackningar.

Nåväl, alla tre parfymerna doftade gott! Jag är sjukt nöjd den här gången, till att börja med, i alla fall. Vi får väl se hur jag upplever dofterna efter att ha känt av dem hela dagen – jag provade alla tre på en gång och sitter omvälvd av ett parfymmoln just nu. 😆

Den som söker, hon finner. B frågade efter de här bak- och matrecepten tidigare, och jag kom ihåg dem en dag när jag rotade i skåpet efter annat. Nu har jag tagit fram dem så hon ska få dem när vi träffas nästa gång. Återvinning deluxe! 😆 Hoppas gossarna får nytta & nöje med dem!

Idag och imorgon kursar jag online hemifrån. Typiskt att den här kursen krockar med ett möte jag gärna varit med på, men jag kan bara vara på ett ställe samtidigt. Nåja, det blir nog bra ändå.

Dagens väder är grått, men det snöar åtminstone inte. Det har det gjort i fredags och lördags, men igår var en riktigt fin dag. Jag hade altandörren öppen så mycket jag kunde, fast A var förbi innan jobbet och vilade på en av sofforna framför TV:n. (När han gått kunde jag ställa upp dörren ordentligt.)

A släppte ut Froppisen genom farstudörren, och släppte sedan in henne igen genom altandörren då hon ropat en stund. Gissa om hon var upprörd! 😆 Hon talade med stora bokstäver åt honom en lång stund! Så utskälld (utjamad) har han aldrig blivit, tror jag.


*) Enormt stor förpackning, med tanke på hur pytteliten flaskan inuti är…