Allmänt, Foto

Stora pojkar, stora leksaker

Det är en liten grävmaskin som gräver utanför Snigelskalet, men den drar till sig pojkar i olika storlekar i alla fall. Först stod två gubbar i jobbkläder och såg på medan det grävdes. Så dök en till (fritidsklädd) gubbe upp, och en stund senare hade det kommit dit en till. Grannpojkarna (1 och 4 år) är klistrade mot fönsterrutan. 😉

Men jag såg även en liten pojke på väg hem från skolan. Stackaren, han var så rädd! 😯 Han råkade komma efter gatan precis när grävmaskinen började backa uppför slänten till parkeringen (där den står på bilden, och inte flyttade sig). Även om han var på andra sidan gatan, sprang han först framåt, sedan bakåt, och till slut ner i en garagenedfart för att komma undan – fast grävmaskinen stod stilla flera meter bort. Sedan stannade han i garagenedfarten ända till det var fikadags, då grävmaskinen stängdes av! Stackars liten, han sprang hemåt i full karriär när han vågat sig ut på gatan igen! 😳

Jag kursar idag igen, men deltar först på en onlineträff med jobbet. Även om jag oftast bara lyssnar på onsdagsmötena, har jag faktiskt lagt in ett förslag till en av de deltagande den här gången – bara en liten grej som skulle underlätta saker och ting när det behövs.

Och för den som undrar: nu har häggen börjat blomma! 🙂