Allmänt

Störd

Jahaja, så var det dags: min semester blev lite störd idag, p g a fackligt arbete. Nå, jag får skylla mig själv som inte satt in någon ”vikarie” att ta hand om fackärenden under min ledighet. *rycker på axlarna* Det tog inte så lång stund, i första skedet, men jag väntar på nästa steg, som kommer att längre tid. Nåja. Ingen fara. Jag har ändå inget särskilt för mig just nu.

Eftersom det är perfekt torkväder, borde jag verkligen ta itu med tvätten – the neverending story – men jag har skjutit upp den i en och en halv vecka nu. 😉 Det beror främst på att jag måste vika tvätt för att få ett par lediga IKEA-påsar att bära tvätt i trapporna med. Tvättvikning är, som ni vet, det absolut värsta jag vet, men vilken dag som helst… (Läs: kanske medan jag ännu har semester.)

Jag har varit till frissan idag, och känner mig så tillpiffad i kalufsen som man bara är när man kommer hem från ett frissabesök. Redan imorgon är frisyren borta, då jag på morgonen kommer att duscha bort joxet hon satt i håret och – som vanligt – bara tvätta och kamma. Jag ids inte piffa till mig i håret själv, det ska vara enkelt. Så här under semestern, då jag ändå bara går hemma med katten, brukar jag inte ens idas kamma mig vissa dagar.

Jag hade tänkt handla efter frissan, men huja så mycket bilar det var på parkeringen utanför affären. Det får bli en annan gång; kanske sent ikväll eller imorgon bitti. Det är inte mycket folk som handlar vid halv 8 på morgonen. 😉 Trots att jag är vaccinerad försöker jag undvika folksamlingar så gott det går, mest för att slippa ha munskydd på mig. Ja, jag brukar ta på mig ett om jag måste handla när det är många kunder, men är det bara typ tre bilar på parkeringen kan jag hålla mig undan de få andra personerna med stort avstånd. Det är ju frivilligt att använda munskydd i affärerna, men jag tar gärna på ett om det är mycket folk.