Allmänt

Fort gjort

Sådärja. Då är semestern undanstökad. Den gick snabbare än jag trodde, och jag har inte gjort något av allt jag tänkt göra under mina lediga veckor. Nå, sommaren är inte slut än, jag jobbar ju bara 8 timmar/ dag måndag-fredag: kvällar och helger är lediga. Jag ska nog få undan tvätten (prio 1) och annat jag tänkt göra. Och det jag inte hinner göra under sommaren får jag göra senare.

Vädret har varit fan(tastiskt) – tryckande värme hela tiden! 😯 Jag har mest legat som en död sill inomhus (under takfläkten/ bredvid golvfläkten) och längtat efter svalka. Nu, när andra gänget gått på semester, har vädret äntligen blivit grått och svalt. Däremot har vi bara fått en liten skvätt regn, vi behöver mer av den varan. Det är så torrt i markerna, risken för skogsbränder är stor.

I morse försov jag mig inte, men antar att jag gör det imorgon istället. Ofta går det bra att stiga upp tidigt första dagen efter en längre ledighet, men den andra dagen har nervositeten att försova mig gått över – och då går det som det går. 😉 Nå, vi har ju flex, så det är ingen fara. Jag har – förstås – vänt dygnet och vant mig att vara uppe långt in på småtimmarna under de ljusa nätterna.

Ingen matsedel den här veckan heller, jag har ingen aning om vad jag ska laga/ äta/ handla. Jag måste handla efter jobbet idag, och får se vad jag hittar på att köpa hem. 🙄

UPDATE
Under över alla under: jag kom ihåg alla mina lösenord när jag slog igång jobbdatorn och startade alla program! 😯