Allmänt

Äntligen!

Idag är det äntligen svalare väder! Visst har det varit ett par gråmulna dagar under den varma perioden, men de har ändå varit varma (med åskväder till följd av värmen). Nu har jag lyckats få ner inomhustemperaturen till en rimligare nivå (20 grader istället för 27) så jag kommer nog att orka göra någon nytta idag, inte bara ligga på soffan och flämta efter luft. 🙂

Annars har jag inte gjort något särskilt under semestern. Två resor utanför kommunen, plus en resa inom kommungränsen. Det har varit för varmt, och gossarna har haft vattkoppor – den yngre fick en svårare variant än den äldre. Sjukdomsläget hade lättat igår, så jag åkte med A och C till ett uppskattat 8-årskalas! Gossarna fick nya vattenleksaker så det var full rulle utomhus hela kvällen. 😆

B har varit här några dagar under veckan, eftersom gossarna har pappavecka (förutom igår kväll) och A fortfarande jobbar. Bara så ingen missar det: hon har fått en SUP i förskottspresent (fyller år i augusti). 😆 Hon har redan fått en annan förskottspresent av mig, så nu är det bara kvar för mig att hitta på något åt A, som också fyller år i augusti.

Det tog flera veckor, men den här veckan har jag börjat med tvätten! 😉 Att tvätta och torka går väl an, det är bara det där att vika och plocka undan tvätten som jag inte gillar. Nå, även om det är svalare idag, så skiner solen och det blåser rätt bra, så tvätt kommer att torkas. Jagharjuhelahelgenpåmig att försöka vika och plocka undan kläderna… Jag har några mindre högar med påbörjad tvättvikning på sängen, så katten har något att sova på (och håra ner)… 🙄

B hade med sig böcker – riktiga böcker! – att läsa, och skyndade sig att läsa ut en av dem för att kunna lämna kvar hos mig, som sommarläsning. Den verkar ha ett kul koncept, rent utseendemässigt, men ska visst vara thriller/ deckare/ spänning? Hon tyckte att den boken nog passar mig, var hon kan ha fått det ifrån…? 😳 😆

2 kommentarer på “Äntligen!”

 1. Jobbar mina sista timmar (minuter) nu innan jag går på semester.
  Sitter utomhus – för det spelar ingen roll om man är inne eller ute,
  temperaturen är närmare 30 grader överallt, utom i solen – där är det ju ännu varmare… men man får visst inte klaga.
  …så jag klagar inte – men man får ju prata om vädret!
  Så kul med en SUP! Det skulle jag vilja testa.
  För övrigt så vet jag inget mer tillfredsställande än att starta en tvätt, hänga den, vika den… – ååh! Härliga tider! Året runt!

Kommentarer är stängda.