Allmänt

Nu fyller det på

Under de varma semesterveckorna har jag sovit dåligt, p g a värmen (både utom- och inomhus). Nu när vädret blivit svalare – och jag dessutom måste vända dygnet rätt igen – sover jag som en stock! Och jag sover mycket! Jag hinner knappt parkera mig på TV-soffan, så ”blinkar” jag – och hips vips är det ett annat program än innan jag blinkade?!? 😉 Trots tidiga sovkvällar, så sover jag ändå gott på nätterna. Det fyller på sömnkontot rejält. 😆

Dessutom drömmer jag. Det var länge sedan jag minns att jag drömt, sovandet har bara varit svarta hål i mitt medvetande. Nu kommer jag ihåg att jag drömt, men oftast inte vad jag drömt om (annat än precis när jag vaknar, men sedan suddas drömmen ut innan jag ens hunnit stiga upp). Det spelar ingen roll, jag är glad att jag drömmer igen. 🙂

I måndags, eller rättare sagt i söndags kväll, fick jag flera aha-upplevelser inför den kommande jobbveckan. Söka rätt på datorglasögonen och stoppa dem i handväskan (måttligt putsade), ställa väckaren på ringning (och se till att snoozen var igång), plocka fram veckans outfit (damma av katthåren sedan froppisen sovit på min vikta tvätt). Under ledigheten har jag bara sjavat runt i ungefär samma klädmodell mest hela tiden – det som låg överst i högen av rena kläder, oavsett hur plaggen passar med varandra (eller hur de passar mig…).

Planerna för idag är att gräva lite på kollegornas skrivbord, för att se om de lämnat något ”kärleksbrev” åt mig. Jag skrev ju ett brev åt dem, där de prydligt bockat av vilka ärenden de tagit hand om. Samtidigt är det svårt att hinna med att skriva brevet, det tar sin lilla tid att formulera sig på rätt sätt och få med allt av vikt. Vi har ju allihopa våra olika grupper/ områden att ta hand om, så jag försöker skriva ned vad andra behöver veta om mina grupper/ områden för att arbetet ska flyta smidigt medan jag är borta. Lite överkurs, kanske, men jag tror de uppskattar det.