Allmänt

Allt på en gång

Till min stora glädje var ”Morden i Midsomer” tillbaka igår?!? Jag laddade genom att byta om till pyjamas & morgonrock i god tid innan det startade 😉 och funderade på att gå ut och ladda med lite nikotin innan avsnittet började. Då började froppisen skrika i hallen, rusade till lådan och fick ett explosivt diarréanfall… Låt mig säga som så; det sprutade som en brandslang. Halva hallen behövde skuras. *suck* Då missade jag början av Midsomer, men froppisen har åtminstone inte gjort om det. Än.

Senare under kvällen, efter ännu ett program, skulle ”Ett fall för Vera” visas i repris – det avsnitt jag somnade i från i fredags. Tyvärr höll jag mig inte vaken den här gången, heller, men jag hoppas avsnittet kommer på Play så jag kan se det någon kväll när jag har tid (och kan hålla mig vaken).

Idag har jag så grymt ont i knäna (värst i vänsterknät) att jag tog kryckan med mig till jobbet. Egentligen borde jag använda båda kryckorna, men då kan jag inte hålla eller bära något p g a ingen ledig hand. Det är bättre med en krycka än med ingen alls, jag får väl byta sida om högerknät ger upp.

Självklart har jag skjutit upp handlandet så länge jag kan, så nu hoppas jag att de zucchinis jag tidigare köpt fortfarande är hyfsat fräscha så jag kan göra biffar ikväll. Annars kanske jag kan lura A att shoppa åt mig…? Om han jobbar idag – jag vet faktiskt inte, men han brukar ju röra sig i mitt grannskap då och då. 😉 Men jag tror grönsakerna klarat sig från allt för stor förmultning.

Jag får se hur jag gör idag. Eventuellt jobbar jag hemifrån på em, då jag sedan tidigare under veckan försökt göra undan allt jag behöver vara på plats för: göra utskrifter, sortering i arkiv, möten, m m. Hör och häpna: vi hade faktiskt en arbetsplatsträff IRL igår! Alla satt visserligen en bit ifrån varandra, vid varsitt litet bord i en stor lokal, men vi körde inte online! *wow*

Det är faktiskt otroligt trevligt att träffa mina kollegor, nu när semestrarna är över. Ja, jag kan tydligen inte sluta att nämna det, men efter att ha suttit större delen av tiden ensam i korridoren flera veckor är det underbart att träffa dem igen! 🙂 Hemma är det bara jag och katten, och hon gör inte mycket väsen av sig, så jag får se hur jag gör under em. Jag förbereder för hemarbete, i alla fall, så får jag se hur knäna känns när det är lunchdags.

UPDATE
Jag gick tillbaka till jobbet efter lunch. Det är faktiskt trevligt att ha kollegor runt omkring mig. 🙂 Däremot får jag se hur jag gör imorgon, beroende på hur knät mår. Det beslutet tar jag då.

Regnet vräker ner idag! Inte på översvämningssätt, men det kommer ordentligt med blöta. Jag tog mina ”hemmakläder” idag, istället för klänningen jag tidigare haft under veckan. Det är enklare att ha joggingbrallor, istället för kjol, när jag ska gå med kryckan. Dessutom är de varmare runt benen i regnet. Däremot bytte jag inte jacka, utan tog en som inte var regnsäker. På den lilla stund det tar att gå mellan bilen och ytterdörren (både hemma och på jobbet) så hinner jag bli genomblöt.

2 kommentarer på “Allt på en gång”

  1. Jag är tillbaka på kontoret igen –
    hade inte satt min fot där sen i november…
    Känns som ”inskolning” – hittar knappt in och ut…
    – jättekul att träffa kollegor man knapp sett senaste året!
    (läs: mycket snack – lite verkstad…)
    Klart mer effektivt att jobba hemma! Hehe!
    Vi kommer att fortsätta jobba delvis på distans ett tag till.
    Så min plan är att ta datorn med mig och jobba norrifrån när lingonen mognar!

Kommentarer är stängda.