Allmänt

Nykursad

Vi har haft kurs idag, som jag närvarade vid hemifrån via Teams. Ja, alla medverkade via Teams, och säkert fler än jag hemifrån. Det var första kurstillfället av flera, men jag ska inte vara med på alla. Träffarna riktar sig mot olika grupper, så det är ett tag tills jag ska delta nästa gång.

A har hunnit förbi, för att tvätta sina två bilar. Dessutom hade han tänkt tvätta min också, som inte har mött vattenslangen på de senaste två-tre åren… Tyvärr hade batteriet laddat ur så han inte kunde flytta den dit där slangen räckte, men han satte i batteriladdaren åt mig. 🙂

En regnskur drog nyss förbi. Annars har det varit ganska fint väder. Lite kallt – men inte frost – på morgnarna, annars har solen visat sig emellanåt och det har inte blåst för mycket. Visst har det blåst (annars vore det inte höst) men inte så hårt.

Nu vaknade froppisen till liv igen, efter flera timmar i soffan. Hon verkar vara hungrig. Inte helt oväntat. 😉 Jag är i valet och kvalet om jag ska handla ikväll eller inte, jag får se hur jag gör. Dagens middag kommer i alla fall att bli fiskbullar och potatis. Oj, nu kom ett utsvultet djur upp på skrivbordet och gav mig Blicken. 😆 Det är nog bäst att jag utfodrar henne. Nu! 😉