Allmänt

Fredag

Jag käkade lunch från Grillen idag, baraföratt. Det var så länge sedan – den har varit semesterstängd i ett par veckor – så jag var riktigt sugen på ett skrovmål. Resterna från gårdagens middag (kycklingen – som blev utan saffran) blir uppvärmd middag idag. Egentligen behöver jag handla, men det kan vänta till imorgon,

Lindrigt snöfall i morse, men nu verkar det vara uppehåll. Traktorn hade svept över min gård igår, när jag kom hem efter jobbet. Jag ska skotta mer under helgen; dels bron där jag trampat fast så mycket snö jag kunnat 🙄 , dels frisera till lite grann i kanterna av gården där inte traktorn vågat ta.

Annars har jag inga stora planer för helgen. Jag talade med A tidigare idag, som var så förvånad över att jag inte varit och visat upp nybilen åt B & co. Fick påminna honom om att den ännu har sommarsulorna på – men nästa helg är bilen vinterskodd! 😉 Då kan jag färdas ordentligt runt vägarna igen, inte bara till & från jobbet!

Jag ska åka över till farbror K imorgon, så jag har gott om tid att besöka honom, och har hunnit äta. 😉 Det blir så korta besök när jag åker dit direkt efter jobbet – jag har jobbat hela dagen, och är hur hungrig som helst, måste kanske dessutom handla innan jag får ihop en middag. Samtidigt vill ju han höra sig för om det ena och det andra, berätta sådant som har hänt (vem som ringt, vad de fått till middag, etc), då han fortfarande är klar i huvudet och vill hålla sig ajour.