Allmänt

Dagvill igen

Eftersom jag hade semester igår, är jag helt borta i tideräkningen nu. Jag har söndag idag, för jag var ledig igår och då måste det ha varit lördag – eller hur? Det var på vippen att jag ställde om klockan i morse, vilket hade gjort mig (om möjligt) ännu mer förvirrad i tid och rum. 😉

Jag var definitivt sist av alla kunder för däckbyte när jag åkte till däckfirman igår, men nu är vinterdäcken på plats och sommardäcken på hotell. 🙂 Firade genom att åka till V och äta en dagens lunch, med tillhörande tårtbit (alltid fredagsfika där) och kaffe efteråt. Tyvärr kollade jag inte i förväg, så självklart var det banan i tårtan… Jag tål inte riktigt banan, så jag fick hålla mig hemma resten av dagen. 🙄

Nåja, idag är en ny dag, så jag ska snart åka och handla. Den här gången ska jag faktiskt besöka den andra affären (vi har två stora matvarukedjor här) så det kommer att ta tid och jag kommer inte att hitta allt – men jag ska hämta ut ett paket där, annars hade jag handlat på min vanliga affär.

Planerna för imorgon är att åka till L och hälsa på B och gänget. Jag får äntligen berätta: jag ska bli mormor igen! 🙂 Det blir en flicka den här gången, i mars är det dags!