Allmänt

Fredag

Veckans bästa dag! 🙂 Just idag är det hög, klar luft, inga moln (än så länge), ingen nederbörd, frost och ett par minusgrader. Härligt väder!

Jag lyckades undvika att handla igår igen, men idag… Nu är mina resurser i gömmorna totalt utarmade, och ALLT börjar ta slut. Planen är att jag stämplar ut tidigt, efter telefontiden på em, och sedan far och handlar – medan mina knän ännu håller för att ta mig igenom affären. 🙄

Jag begriper inte varför det inte funkar, men det ska vara så att när jag accepterar ett Teamsmöte i kalendern, ska telefonen samtidigt blockeras under den perioden. Tror ni inte att det ringde precis igår när jag satt i ett möte!?! Dessutom hade jag problem att både få och skicka mail, så något var fel någonstans. Vi håller på och ska byta telefonväxel, det kan vara därför.

På tal om möten, jag fick en aha-upplevelse under ett annat möte igår* som jag ska ta upp med mina kollegor på nästa arbetsplatsträff, när vi har tid att diskutera saken. Inte nu, vi går snabbt mot D-day, så jag tar det när vår deadline är förbi.

UPDATE
Alltså, vad ÄR det med den här veckan, egentligen? 😯 Som tur är, är jag klar inför D-day, men det bara sprutar in andra ärenden hela tiden, det ena mer brådskande än det andra! Jag hade ju tänkt smita hem efter telefontiden, men som det ser ut nu vete gudarna om jag tar mig härifrån före ordinarie tid.


*) Det är många möten nu, då alla vill träffa mig i någon av mina roller. Jag har mina två ordinarie arbetsroller, vikarierar på en annan avdelning ibland, är fackordförande och dessutom skyddsombud, så just nu är jag väldigt populär att bli inblandad i diverse olika saker. Det beror väl på att folk kommit på att ”snart är året slut” och de vill göra undan – eller komma igång – innan årsskiftet.