Allmänt, Foto, Katter

Årets gran

Nu är årets gran på plats! Ni får ingen bild av hela granen i år, däremot ville jag visa att hela toppen av granen är full av kottar!?! Kul, jag har sett fåglar skutta runt mellan grenarna, men lyckades inte få någon på bild.

Efter diverse ändringar i planerna, så ska jag och B (!) luncha tillsammans på Caféet idag. Hon är här en sväng idag, eventuellt en lång sväng men mest troligt bara en kort visit. Nå, vi hinner träffas ändå. Lite synd att jag är fullbokad hela dagen – ingen chans att kunna sluta lite tidigare. Vi får nöja oss med en lunch. 😉

Ibland är froppisen billig. Klockan 3 i morse var hon det… Jag väcktes av att hon vrålade att hon ville gå ut. Försökte övertyga henne om att kattlådan var en bättre plats när det är natt och kallt ute, men icke sa nicke – hon skulle UT!!! *djup suck* Det var bara att stiga upp och släppa ut henne, för att sedan vänta vid dörren tills hon ville komma in igen. Bortskämd? Nej, hur kan du tro något sådant? 😆

Min matsedel har spruckit, då jag inte iddes äta middag igår. Ja, du läste rätt: jag iddes inte. Det drog ut på tiden innan jag kunde gå hem, och när klockan hinner bli för mycket orkar jag inte alltid börja med matlagning. Jag iddes inte ens ta mig smörgås! 😯 Nåja, jag har ju ett reservlager späck att ta ifrån, och jag kommer att gräva i mig ordentligt med kalorier till lunch idag istället. Det går ingen nöd på mig! 🙂

Bara jag får kaffe så klarar jag mig rätt bra under dagen. När jag skulle hämta mitt jobbmorgonkaffe i fikarummet, var där knökfullt med folk och lång kö till kaffeautomaten. Det visade sig vara en sorts frukostbjudning som var inplanerad idag, som jag totalt glömt bort. Nå, jag har fått mig kaffe och hunnit dricka det, så jag är snart människa igen. 😆