Allmänt

Förvirring

Dagens Stora Händelse är att den stora julgranen på torget kommer att ställas upp under dagen. Därför var större delen av vår parkering avgränsad med rödvita plastband. Oj! 😯 Jag har först snurrat runt på den ordinarie parkeringshalvan (parkeringen är delad i två områden) utan att kunna klämma in mig någonstans. Försökte med andra planhalvan, men där var ännu mindre plats. Tillbaka till första och snodde ett hörn, där jag kan stå till lunch. Då är de nog färdiga med granen och avspärrningarna borta.

Under över alla under – igår kom jag äntligen ihåg att ladda upp med värktabletter till jobbet, när jag var ett eget ärende på Apoteket. Vi har ett litet skrin i fikarummet där jag försökt fylla på tabletter under årens lopp, men det är bara att inse faktum: alla vill ha Ipren. Trots att det finns andra värktabletter kvar kommer de och talar om att tabletterna är slut?!? Nu har jag gett upp och köper bara in Ipren, men då kommer säkert någon att gnälla över det också. 🙄

Idag är jag – peppar, peppar – obokad och kan alltså ägna dagen åt precis det jag vill eller behöver göra. Det innebär att jag, förutom att jag ska gå ner med värktabletterna till medicinlådan, ska passa på att fylla på plåsterautomaterna som sitter på varje våning. Efter telefontiden ska jag roa mig med ett nytt program jag fick installerat igår, som man kan göra mycket roligt med. 😆 Och så har jag förstås den eviga sorteringen att ta itu med…