Allmänt

Sista beställningen

Nu får det vara nog! Jag har lagt in en sista beställning av julklappar online, och nu räcker det. Övrigt jag kommer på före jul ska vara shoppat IRL, inte online. OK, jag lade in två beställningar, men en är julklappar till mig själv och räknas därför inte. 😉

Jag höll på att glömma att tända tredje ljuset igår! 😯 Det blev inte gjort på morgonen, innan det blev ljust ute, så jag tänkte göra det på kvällen. Jo, det blev tänt på kvällen – kl 23… Först då kom jag ihåg det. 🙄

Tvätten är ännu inte påbörjad, men nu brinner det i knutarna. Jag får släpa ner all tvätt i källaren, och så köra en mask om dagen – byta tvätt på kvällen – så blir jag snart klar. Det värsta är att ta upp den torra tvätten som hänger i torkrummet – sedan i somras… 🙄 Ett tydligt tecken på att det inte alltid varit torkväder utomhus när jag tvättat under sommaren.

Jag har lyssnat klart på ”Svart sommar” av M W Craven, den andra boken om Washington Poe och hans eminenta medhjälpare. Det är ett klart plus om man läst första boken (”Brännaren”), för att förstå Tilly fullt ut 😉 , men den funkar nog som självständig bok också. Jag ser i alla fall fram emot nästa – för det kommer väl (minst) en till? 😳 Nu har jag precis börjat på Tove Alsterdals ”Slukhål”, som håller samma kvalitet som hennes tidigare böcker: jättebra! 🙂

UPDATE
Nåmen äntligen! När jag kom hem på lunch, hade traktorn varit förbi och skottat gården – ordentligt. Det har småsnöat dag ut och dag in, vilket har fyllt på snön på gården allt eftersom, utan att för den delen vara något stort snöfall. Ingen snöskottning, alltså. Idag har de tydligen kommit igång igen, inte mig emot. 😉 Nu är det bara bron och plattorna kvar att skotta. Vilken dag som helst… 🙄