Allmänt

Mer snö

Jag tycker faktiskt att snöandet får börja ge sig nu! Mer snö har kommit under natten, men inte riktigt lika mycket som igår. Förhoppningsvis kommer traktorn förbi idag igen och tar hela gården (kunde bara ta halva igår, då två bilar stod parkerade) så jag bara behöver kämpa med snön på och vid bron.

Just igår fick jag jätteont i foten?!? Det känns av även idag, men jag har försökt gå med krycka inomhus för att avlasta foten lite grann. Måste ha trampat snett på något vis, för det vill bara vrida foten åt ett och samma håll hela tiden. Ja, ja. Det går nog över så småningom. Jag kan skjuta upp handlandet tills imorgon. Kanske. 🙄 (Snön får vänta. Den far ingenstans.)

Idag har vi kort dag på jobbet. Jag gick igenom mina sparade mail igår och hittade ett ärende jag behöver ta itu med. Det är inte brådskande utan jag kan gneta på med det och lägga åt sidan om något mer brådskande dyker upp. En lagom sysselsättning en sådan här dag.

Ifall vi inte ses eller hörs mer under dagen, så önskar jag alla ett riktigt Gott Nytt År! 🙂