Allmänt

Typiskt mig

Äntligen skulle ”Oak Island” köra igång igen, säsong 9! Jag har inte tjuvtittat online, även om M gett mig lite spoilers när han sett serien i förväg, utan väntat och längtat. Nu var det äntligen dags! 🙂

Inledningsavsnittet var två timmar långt, så jag somnade förstås mitt i… 🙁 Men som tur var vaknade jag mitt i natten och kunde se fortsättningen i reprisen! 🙂 OK, jag somnade till ett tag där också, men vaknade innan slutet, så nu är jag uppdaterad för vad som gäller till nästa måndag, då nästa avsnitt visas.

Idag tas den stora granen utanför jobbet ner. Det innebar att jag hade lite svårt att hitta parkering åt bilen när jag kom till jobbet, då parkeringarna var avspärrade runt om. OK, hellre letar jag parkering än att jag riskerar att få en stor gran fälld över bilen. Allt är relativt. 😉

Jag handlade efter jobbet igår, bara det nödvändigaste (läs: kattmat och cigg stod högst på listan), även om jag har middagar för hela veckan. När jag kom hem iddes jag inte köra in bilen i garaget, utan den fick sova ute inatt. Självklart kom det lite snö som fastnade ordentligt på rutorna, men jag fick loss det värsta. (På tal om väder, ovädret som svepte förbi igår var blötsnöblandat hagel, upptäckte jag när jag skulle åka hem och fick bryta loss torkarna från vindrutan…)

Mitt BankID strulade igår under dagen, men framåt kvällen kom det igång igen. Lite irriterande, då jag behöver det för att kunna logga in mot vissa tjänster på jobbet. Inget brådskande, så jag får ta itu med det jag fick lämna under dagen idag istället.