Allmänt

Nämen oj

Plötsligt har nya funktioner dykt upp på bloggens inloggningssida?!? OK, det är väl någon ny (automatiskt uppdaterad) version som kommit. Inget jag behöver fundera över. Allt fungerar som det ska.

Som vanligt somnade jag gott framför TV:n igår. Inget nytt under solen, alltså, annat än att jag faktiskt vaknade i tid till att se ”hemliga huset” i En plats på landet. Annars kan jag ibland hålla mig vaken tills de husletande sett det första huset, men den här gången fick jag se det sista. Ja, ja. Jag ska i alla fall inte köpa hus på engelska landsbygden, men det är lagom avslappnande kvällsunderhållning. Lite för avslappnande i mitt fall, men… 😉

Just idag får jag anpassa arbetet som jag vill; ingen kurs/ möte att närvara på – vare sig IRL eller online. Igår var jag (tvångs-) inbokad på en skittråkig kurs med en skittråkig föreläsare i en skittråkig lokal. Nå, jag överlevde, men förstår inte varför den inte kunde varit online istället. Vi blev tack och lov klara en timme tidigare än beräknat – och så snabbt har aldrig en konferenslokal tömts… 😆

Dagens väder är några kallgrader (runt -5 grader tror jag det är) och lätt snöfall. Lite fluff som kunde varit förödande med tanke på halkan som varit, men tack och lov har isen blivit sträv, så det är inte halt under snön. Lite gulligt; en dag när jag kom hem på lunch och gick för att tömma postlådan, promenerade en liten gubbe med rollator förbi och bad mig vara försiktig på halkan. Det var ingen jag kände – han ville väl bara varna mig, eftersom isen låg blank över gator och gårdar. 😳