Allmänt

Less

Jag är så less. Plötsligt blev jag tvärt less ALLT – jobb, hemmasittande, TV, allt. Så nu har jag lagt in semester resten av veckan, ska alltså bara jobba idag. Det finns en del saker jag behöver få undan innan jag kan ta ledigt med gott samvete. 😉

Egentligen är jag i valet och kvalet; jag skulle ju kunna jobba hemifrån istället, för arbetet försvinner ju inte om jag tar ledigt. Tvärtom förökar det sig under de dagar jag är borta. Nå, jag kan ju alltid ångra mig, ifall arbetslusten sätter in. Det tas ju inte in någon vikarie för mig, så det gör inget om jag ställer in en eller ett par semesterdagar i slutet av veckan.

Vädret är kallt, termometern visade -22 när jag steg upp i morse. Ingen nederbörd, men det har kommit lite puder under helgen. Det är lagom att sopa av bron, så är snöröjningen klar. 😉

Om jag var förberedd förra veckan, med matlådor till middag varje dag, så är jag inte det nu… Min matlagning under helgen har mest bestått av smörgås, även om det fanns mat att laga till. Måste kanske handla idag, då en del basvaror börjar ta slut. Jag kan klara mig någon dag till, men det är lika bra att bita i det sura äpplet direkt.

På tal om sura äpplen; tror ni jag kom igång med tvätten? Nej, just precis, det gjorde jag inte. Vem vet – jag kanske tvättar när jag är ledig? Idag kör jag ”favorit i repris”, d v s förra veckans klänning, då jag anser att den räcker för en enda arbetsdag på plats. Oavsett om jag är ledig eller jobbar hemifrån resten av veckan, så är det ”hemmadressen” som gäller: joggingbrallor och t-shirt.