Allmänt

Bästa dagen

Fredag är verkligen bästa dagen på hela arbetsveckan! 🙂 Vetskapen att just idag är sista gången på flera dagar jag behöver höra väckaren dra igång och stiga upp tidigt. Underbart!

Planerna inför helgen är tvätt, tvätt och åter tvätt. Jag kom inte igång med den förra helgen, så då får jag ägna mig åt tvättstugan den här helgen istället. *rycker på axlarna* Det måste göras, så enkelt är det.

Vad jag egentligen vill är att åka till IKEA, shoppa en massa saker jag villhöver utan att ha plats eller en plan för dem, och så – resans främsta syfte – äta en Smokey Chipotle från Max… Jag missade den förra gången den var (månadens?) specialerbjudande, då jag inte var i närheten av en Maxgrill under de veckor den erbjöds. Och när tiden var ute (och jag äntligen tog mig till Max) fanns den inte att beställa. 🙁

Nå, jag kommer att klara mig utan hamburgare, jag har mat hemma. Jag kommer även att klara mig utan IKEA-besök, hur otroligt det än låter. 😉

3 kommentarer på “Bästa dagen”

 1. Alltså! Ja! Fredag!!! Men tiden går så fort så jag har nästan börjat tycka att torsdag (kväll) är veckans bästa dag – då har man verkligen HELA helgen framför sig. Lika välkommen – varje vecka!
  Jag tänkte också ta mig an tvätten i helgen – men jag tänkte ta steget längre och ge ”tvättstugan” (ok – vår pytte-yta som funkar som tvättstuga) lite kärlek. Att sortera tvätt, starta en maskin, hänga (ok kanske inte just hänga) vika (läs: slänga undan i sina korgar) tvätt… Det är ren terapi för mig. När någon i familjen kommer in genom dörren vill jag helst bara slita av dem kläderna så att jag kan starta en maskin… Det bästa jag vet (näst rabarberkräm) är en TOM tvättkorg – det händer inte ofta. Men… SANN lycka!

  1. Åhhh, hahahaha! Vill du bli min inneboende? 😆
   Tom tvättstuga är en utopi – den där jäkla tvätten förökar sig likt kaniner. Två plagg blir snabbt en hel tvättkorg?!?

   1. Ja, man jobbar i motvind och uppförsbacke, men det ska vara en utmaning att nå målet. Igår kväll – när jag bara hade en raksträcka kvar och skulle plocka ner den torra tvätten, kom dottern hem och – poff – var det överfullt av kläder, lakan och blöta handdukar igen…

Kommentarer är stängda.