Allmänt

Jag vill inte

Nu får snön lugna ner sig en aning! Det har snöat hela helgen, med ett litet uppehåll igår, men idag fortsätter snöandet. Små, men många, flingor – och så lite blåst på det hela så det driver ihop snön på olämpliga ställen.

Jag har (förstås) inte skottat på hela helgen, så bron och gången var täckta av ett tjockt lager nyfallen snö, precis som gården – min traktorkille har nog glömt mig. Jag fastnade lite grann på gården med bilen, men kunde ta mig loss, när jag skulle till jobbet. 🙁 Inte nog med det, jag har fått ont i ryggen också. Den varianten som kan utvecklas till ett riktigt ryggskott om jag inte är försiktig… Nå, då slipper jag fundera på mina knän, i alla fall.

Ja, ja. Nog med gnäll nu! Det är måndag – veckans värsta dag – men bara jag får mig kaffe blir det nog bra bättre stämning. Jag måste handla efter jobbet, och planerar att äta lunch på jobbet från Grillen då jag inte har några intressanta rester hemma. Dessutom tänker jag inte köra fast igen, ifall skottning inte är gjord till lunch. (När jag far hem efter jobbet och handlingen hoppas jag han hunnit vara förbi.)

Jag vet inte vad jag ska planera för matsedel denna vecka. Jag har absolut noll inspiration. 🙄 Nå, jag får se vad jag hittar när jag handlar, jag brukar inte bli utan mat även om det ofta blir något helt annat än det jag planerat. Ibland hittar jag veckomatsedlar från olika bloggare som verkar intressanta (läs: lättlagat med få ingredienser), jag kanske skulle leta fram en sådan den här veckan?