Allmänt

Kallt igen

En fördel med att det blivit kallt igen (-24 grader i morse) är att det åtminstone för tillfället slutat snöa. Inget ont som inte har något gott med sig! 😉

Planen för gårdagens handlingstur var att först åka hem och äta, för att undvika efter-jobbet-rushen, men jag ändrade mig och for till affären direkt efter jobbet. Skönt att göra undan handlandet direkt, så jag slapp åka iväg en vända till efter att jag kommit hem. Nu har jag bunkrat käk för den närmaste veckan, inklusive helgen – återstår bara att verkligen laga till alla rätter jag tänkt göra (där ingår t ex palt och ärtsoppa, med planerad tillagning under helgen)…

Jag har bytt ljudbok! Nu är jag stenhårt fångad i ”Död vid första ögonkastet” av Peter James fast jag knappt hunnit börja lyssna ordentligt. Det är skillnad, klar skillnad, mot förra boken som jag inte riktigt fastnade för. Den var helt enkelt inte min sort. *rycker på axlarna* När jag har en ljudbokstjänst så spelar det ingen roll om jag slutar mitt i boken, jag betalar ju lika mycket varje månad oavsett hur många böcker jag lyssnar på.

2 kommentarer på “Kallt igen”

    1. Jaaa, visst är den! 😯 Det var den första Peter James jag läste, för några år sedan, och den är fortfarande outstanding.

Kommentarer är stängda.