Allmänt

Hipp hurra

Fredag idag! 🙂 Och lön, till på köpet! 🙂

Trots det ska jag inte åka på shoppingrunda. Planerna inför helgen är disk & tvätt, tackar som frågar. Möjligen drar jag runt dammsugaren och moppar de värsta fläckarna på golven också – det beror på vädret. Solen har börjat visa sig ordentligt under dagtid OCH den värmer! 🙂 Det är bara några få kallgrader på nätterna, så dagstemperaturen blir åtminstone nollgradig, eller någon plusgrad där solen värmer.

Jag skrapade bort isknölarna från bron igår när jag kom hem från jobbet, men mer snöröjning än så blev det inte (jag hade redan skottat bort det värsta). Det är ännu en helgplan: att skotta av snön från altanen. Min rökruta krymper mer och mer, och – värst av allt – det går snart inte att sopa altantrappans trappsteg rena från snö, så Fröken Luddöra kan gå ut och göra det som behöver göras (hon går inte i trappan om den är snötäckt). 😆 Där behöver jag verkligen skotta!

Min matsedel för veckan har ändrats flera gånger (inte helt ovanligt 🙄 ) och jag har upptäckt att jag har fler rätter än jag trodde att laga till under helgen?!? Nå, jag har gott om lunchburkar, och att ha färdiglagad mat att värma under veckan är en välsignelse.

UPDATE
Under lunchen var det sooool på altanen! Helt underbart att sitta där med näsan mot solen en stund! 🙂