Allmänt

Bra början

Oj, vad det tog emot att laga middagen igår. Inte för att jag inte tycker om stekt fläsk med löksås, utan för att jag inte ville laga mat. Till slut tog jag mig själv i kragen och fixade ihop middagen, som blev god – men betydligt senarelagd än jag tänkt mig. Nåja, jag har rester till ikväll, så slipper jag laga mat ikväll igen. Inget ont som inte har något gott med sig. 😉

Jag hade Planer för igår, som strandade, då jag drog ut på tiden med matlagningen. Ja, ja. Får väl flytta Planerna till ikväll istället. *rycker på axlarna* Det är dags att skura upp kattlådan och diska matskålarna. Jag kan inte skjuta upp det hur länge som helst, och tror att livet kommer att kännas lättare när det väl är gjort.

Började lyssna på Pascal Engmans och Johannes Selåkers bok ”Till minne av en mördare” igår. Jag har inget minne av att tidigare ha läst/ lyssnat på Pascal Engman, som ändå verkar ha skrivit en hel radda böcker. Han har nog gått under min radar? Nå, jag får se hur det utvecklar sig, om jag fastnar för boken eller inte. Just nu har jag knappt hunnit med att ”lära känna” huvudpersonerna.

Arbetsbördan ramlade stenhårt över mig den här veckan. Jag var så glad att jag fått undan det mesta av mitt eget förra veckan, och tur var väl det. Nu har två kollegor blivit sjuka, så jag måste ta deras ärenden också – innan jag är ledig på fredag. Nå, vissa saker går att skjuta upp, andra måste göras direkt. 🙄

UPDATE
Tycker inte ni också att det är lite lustigt; pandemirestriktionerna har släppts, genast vill alla svenskar åka utomlands samtidigt – och gnäller över att det blir väntetid på passen? Ojojoj, tänk att kanske inte kunna fira påsken på Kanarieöarna eller i Thailand! Jämmer och pest och elände! 😆

Det är väl för att man ska ”unna sig” efter allt vi fått stå ut med. Restriktioner, munskydd, vaccinationer, hemmajobb… Jag ska fira med en resa ända till L under den kommande helgen, så jag får träffa barnbarnen. Vem vet, jag kanske unnar mig en Max-burgare också? 😉

2 kommentarer på “Bra början”

  1. Själv trivs jag bara bättre och bättre med att bara vara hemma – jämt… Jag har nog med att åka till kontoret 4 dagar i veckan.
    Men jag vill gärna ta kvasten och åka norrut i påsk! Men det kallar jag ju också att ”åka hem”.

Kommentarer är stängda.