Allmänt

Ändrade planer

Jag hade ju planerat att skura kattlåda m m igår, men hamnade i telefonen istället… När jag – äntligen – var klar där, hade lusten att städa gått över. Inte helt oväntat, eller hur? 🙄 Nå, det kommer en kväll ikväll igen, även om jag måste handla efter jobbet och dessutom laga middag så hinner jag nog fixa bortstädande-av-katt den här gången.

I morse var det kö vid kaffeautomaten på jobbet! 😯 Vi är uppdelade i olika gäng (avdelningsvis eller korridorvis) som ska sköta köket, inklusive kaffeautomaten, varsin vecka. Nu hade inte veckans gäng skött sig, så kaffet hade tagit slut. Nå, vi som var där hjälptes åt att fylla på kaffemasken igen, men det är irriterande när somliga slinker undan sina sysslor. 👿

Vi är så olika, min kollega A och jag. 🙂 Hon beskrev i morse hur hon åtgärdar och sorterar (i pärmar) de ärenden som hör till våra sjuka kollegor. Jag beskrev min hjälp med att jag slänger allt i en hög så får de sortera själva. 😆 Bara uppgifterna blir gjorda, så får de sortera själv när de är tillbaka. Då ser de också vad som är gjort, och har kanske bättre koll på om något missats. Vi ”känner” våra grupper och vet vad som behövs för att allt ska bli rätt.

Jag är lite besviken på boken jag börjat lyssna på. Det beror främst på uppläsaren, som inte faller mig i smaken – inte med den här boken, i alla fall. Jag ska lyssna ett tag till, innan jag bestämmer om jag ska byta bok eller fortsätta. Livet är för kort för dåliga böcker/ uppläsare.