Allmänt

Nähä

Det blev ingen tömning och skurning av kattlådan igår heller. Jag skjuter upp det så länge jag kan. 😉 Men snart, riktigt snart… Jag lovar! *korsar fingrarna bakom ryggen* 😉

Min matsedel/ matlagning/ handelstur har modifierats. Jag iddes inte fara och handla igår – ALLT är slut – utan åkte till N och köpte två hämtpizzor istället. En halv pizza till middag igår, och andra halvan till lunch idag. Sedan börjar jag på nästa pizza till middag ikväll… Snabblagat – och jag behöver inte handla! 😆

Jag har beslutat mig för att byta bok att lyssna på. Kan inte bestämma mig för om det är boken eller uppläsaren jag inte gillar, men mest troligt är det en kombination av båda två. Det som stör mig mest med uppläsaren är hur han lägger in ”spänning” i varje mening genom att antingen 1) läsa halva meningen, pausa, och så läsa andra halvan*, eller 2) Sätta. Punkt. Bakom. Varje. Ord. Speciellt som boken inte är särskilt spännande – än. Och jag orkar inte vänta på att den ska bli det. 🙄


*) Här menar jag meningar av typen: ”Hon vände (paus) sig om.” eller ”Fåglarna sjöng (paus) utanför fönstret.” En paus lägger man in för att poängtera det viktiga efter pausen, eller för att dra efter andan i en lång mening. Det. Är. Därför. Jag. Ogillar. Att. Det. Låter. Som. Punkt. Efter. Varje. Ord. I. Vissa. Meningar.