Allmänt

Tusan också

Jag hade verkligen inte räknat med att bli sjuk, men åkte på ryggskott i morse. 🙁 Det var ”en gammal vän” jag inte ville träffa igen… 🙄 Nå, jag har sjukskrivit mig, tagit ett par piller (jag har speciella mot ryggskott) och hoppas det blir bättre. Om inte till imorgon så åtminstone till på måndag. Var ändå tvungen att klämma in ett styrelsemöte med facket idag, då vi hade saker som behövde åtgärdas.

Igår hände något jag verkligen inte väntat mig: Siri hoppade upp, när jag låg på soffan med filten, och lade sig och sov på mig!!! 🙂 Jag blev så lycklig att jag nästan blev tårögd! Det har jag saknat, en katt som sover på mig. OK, hon låg inte kvar så länge, men ändå. Nya saker att förundras över varje dag!

Dagens väder är soligt, men kallt i luften. Nätterna är ännu kalla, ibland ner till -15, men på dagarna går temperaturen nästan ända upp till nollan. Solen värmer bort det tunna snötäcket som blåst in på altanen sedan senaste snöfallet, så den värmer när den är framme. Om man bara slapp kallblåsten skulle det vara ännu bättre utomhusväder, men det kommer.

På tal om utomhus, så planerar vi i fackstyrelsen att ha någon sorts utomhusaktivitet/ -träff/ grillkväll/ whatever med medlemmarna, när man nu äntligen börjar kunna umgås IRL. Visst finns smittan fortfarande kvar, men alla är så sugna på att träffas igen: det var så länge sedan vi gjorde något roligt tillsammans! Jag ska maila medlemmarna till veckan och kolla vad de är sugna på att göra. (Om vi inte får in något bra förslag, så får vi väl styra upp det själva.)