Allmänt, Katter

Uppdatering

Jag har uppdaterat matsedeln, som jag ändrade medan jag handlade. Inte helt oväntat, det händer ofta även om jag inte alltid skriver in ändringarna här. *rycker på axlarna* Det blir någon sorts mat under veckan.

Så till en både glädjande och deprimerande nyhet! Sigge kom hem igår kväll, ända upp på altanen när jag satt och rökte, så jag kunde nå honom med fingertopparna! Men sedan sprang han iväg igen (han är SNABB!) och har inte synts till, eller varit och smakat på tonfisken jag ställt ut på en assiett. Vi har haft flera dagar med kalla nätter men värmande sol under dagtid, men idag blåser det och snöar småspik. Hoppas han kommer hem ikväll! 🙁 (Han kan inte vara långt borta, då han kommer förbi ibland.)

Siri är ett riktigt plåster, och helst av allt vill hon vara i ansiktet på mig. Gulligt, men lite besvärande ibland, speciellt när jag försöker äta eller dricka kaffe. 😆 Det bästa hon vet är att trampa på fleece, så om jag tar på mig fleecekoftan eller drar filten över mig så är hon snabbt på plats och trampar – och trampar… Jag är numera smått perforerad på armar och överkropp, för även om hon drar in klorna så gott det går, så tränger de ändå igenom tröjan, speciellt om jag inte hunnit ta på fleecen. Andra betalar för akupunktur, jag får det gratis! 🙂

UPDATE
Ingen katt i sikte (utomhus) när jag var hem på lunchen, och inga kattspår i snön, heller. Maten var orörd. Däremot har jag fått ett litet tips från A, han har kollat med en bekant som fått låna kattfälla för att få fast sin förrymda katt. Någon bekant till bekantingen hade tydligen en kattfälla? Gäller bara att lista ut var den passar bäst att ställa ut, om jag skulle få låna den…? Det är svårt när det inte finns några spår att följa.

2 kommentarer på “Uppdatering”

    1. Nej, han bodde 10 mil bort. Jag misstänker han flyttat in under någon grannes altan eller så. Spanar och lockar varje gång jag kommer hem, på lunch eller för kvällen, samt på morgnarna. Någon dag ska han väl ge med sig och komma hem. Hans syster väntar ju! 😉

Kommentarer är stängda.