Allmänt, Foto, Katter

Hemma igen!

Äntligen är Sigge hemma igen! Igår kväll var jag ute och rökte sedan mörkret fallit, lockade – och plötsligt jamade någon vid husväggen. Där kom han: blöt, frusen, hungrig, trött – men oskadd! 🙂 Jag fick fast honom utan besvär och stoppade in honom genom altandörren så snabbt jag kunde. Han har ändå tittat längtansfullt mot altandörren när jag gått ut och rökt, men nu har han utegångsförbud för låååång tid framöver.

Siri blev 200% lugnare när han väl var hemma igen. Under de dagar han varit borta, har hon mest varit i ansiktet på mig, men nu får jag dricka kaffe utan att ha hennes svans svepande över ansiktet. 😉 Det hindrar henne förstås inte från att komma och promenera över datorns tangentbord när jag försöker jobba hemifrån, men det går nog bra när jag lyft ner henne femtielva gånger. På den femtitolfte gången kanske hon fattar att jag vill skriva själv.

Idag har väderprofeterna lovat grymt mycket snö och allmänt dåligt väder. Just nu är det mulet, men uppehåll, men ovädret drar in över länet under dagen. Lagom till lunch har det säkert börjat snöa. Jag har bunkrat kaffe, kattmat och cigg (mina tre viktigaste basvaror) så vi klarar oss hela helgen. 😉

2 kommentarer på “Hemma igen!”

    1. Ja, det är så skönt att han är hemma igen :), speciellt när vi ska få riktigt skitväder. Nu behöver jag inte vara orolig!

Kommentarer är stängda.