Allmänt

Uppbokad

Idag är en sådan dag då jag är uppbokad med allt möjligt hela dagen. Mina kollegor får åtminstone se mig på morgonen, sedan är det möten och utbildning resten av dagen.

Kycklingen jag lagade igår – jag förstår att ni är i spänd förväntan om hur det gick? 😉 – blev inte gryta, den blev ugnsstekta hela filéer med ris, sås och grönsaker till. Nu har jag matburkar till middag idag och imorgon, precis som planerat!

Jag gör mitt bästa för att slippa handla mat, det går att skjuta upp ännu en dag. Det jag ska äta under veckan finns redan hemma – och så finns ju alltid ärtsoppa att koka. 😉 Som ni förstår har jag inte kommit mig för att börja med den än, men vilken dag som helst… 🙄 Problemet är att komma ihåg att blötlägga ärtorna dagen innan, annars får jag koka dem hela natten.

OK, OK – jag ska sluta tjata om ärtsoppan! Istället kan ni få dagen väder: soligt men kallt i luften och blåsigt. Katterna vände och gick in igen nästan direkt de kom ut. Bra, då vet jag var de är när jag kommer hem på lunchen. 😉

Jag har precis upptäckt att en katt som rullar runt på laptopens tangentbord kan ställa till det ordentligt. Siri provade göra det flera gånger när jag jobbade hemifrån i torsdags, så nu hör jag inte när det ringer?!? Dessutom fungerar inte högtalaren till telefonen, så jag måste ha lurarna på mig för att höra den som pratar. (Däremot hör den som ringer vad jag säger.) Ja, ja. Det går att åtgärda, gäller bara att hitta var rätt knapp finns. 🙄