Allmänt

Snabbstart

Dagen började med en snabbstart, p g a att min chef lagt in avdelningens APT tidigt på morgonen!?! Jag hann dit i tid, men det var knappt.

Jag är VERKLIGEN ingen morgonmänniska och anser att alla som lägger möten före 09:00 borde skjutas straffas på något sätt. Inte bara jag – vi gruffade lite, allihop, och fick då höra att ett liknande företag har satt som regel att inte ha möten som börjar före 9 eller slutar efter 15, och hos dem funkar det bra.

Det är väl en dröm att det ska hända här också, men så länge det finns liv finns det hopp. 😉

Dagens väder: soligt men kallt i luften, lite moln här och där. Igår fick vi både regn, snö, sol och hagel under eftermiddagen. Aprilväder, ni vet. 😉

Katterna börjar vänja sig vid mina rutiner nu. Jag släpper ut dem direkt jag stiger upp, så hinner jag ställa i ordning frukost åt dem medan de är ute. De går en sväng till gatan nedanför och sätter skräck i kvarterets katter/ blir trakasserade av skatorna/ jagar möss och småfåglar/ whatever, men kommer in innan jag far till jobbet. Då kan de äta och vila i lugn och ro. Under lunchen släpper jag ut dem igen och då kanske de blir kvar ute, beroende på väder och vind.