Allmänt

Inte helt oväntat

Haha – typiskt! Matsedeln sprack så det visslade om det, redan innan jag tagit mig igenom affären. Nå, det är inget nytt, så gör jag ju jämt. 🙄 Det slutade med att jag inte lagade någon middag över huvud taget, om inte att göra smörgåsar räknas som ”laga middag”? 😉 Menyn idag består av baconbiffar – den såg ni inte komma, eller hur? 😉

Till min stora glädje – och förvåning – har torktumlaren gått hela programmet både igår natt och inatt! 😯 Annars brukar den stanna en bit in i programmet, och så får jag komma ihåg att gå ner och slå igång den då och då. Nu ska jag hålla tvätten i styr ikväll, och laga maten först, innan jag går och byter tvätt i masken och tumlaren, så inte proppen går igen. Den tvätt som ligger i tvättmasken och tumlaren far ju ingenstans, så jag avvaktar tills jag ätit innan jag går ner i tvättstugan.

Jag glömde ju berätta att A även hjälpte mig skruva fast en hängränna på garaget, när han hjälpte mig med proppen som gått. Snön som rasat från garagetaket i våras rev med sig en bit av hängrännan, och han sa att resten också satt löst, så han klättrade och skruvade åt mig. 🙂 OK, då slipper jag anlita hantverkare för den! Jag har provat maila en snickare angående mitt trasiga broräcke, så får jag se om jag får svar någon dag.

UPDATE
Det somriga vädret som fått löven att slå ut har gått över. Nu är det typ +3 grader och täckjackan som gäller igen. *burr*

Katterna har upptäckt farstudörren, att man kan gå ut och in genom den också – inte bara genom altandörren. Vilken upptäckt! Men de blir helt förvirrade när de kommer in genom fel dörr; det är ju ett annat hus – eller…?!? De ställer sig och vrålar om utsläpp vid farstudörren, fast altandörren står uppspärrad så de kan gå den vägen. Knasbollar! *pälsklingar* 🙂