Allmänt

Arbetsvecka

Jag vet inte om jag ska tycka att det är bra att den här arbetsveckan är kortare än vanligt, eller om det är dåligt. 😳 Ärendena fullkomligen sprutar in i mailen och under telefontiden ids/ hinner jag inte ens ta av mig lurarna mellan samtalen. Nå, då går dagarna snabbt, det ska gudarna veta.

Planerna för midsommarhelgen är väldigt vaga. Antagligen roar jag mig i tvättstugan, om vädret tillåter att hänga tvätt utomhus. Väderprofeterna visar lite olika; ena dagen visar de kallt och mulet här uppe i norr, andra dagen visar de strålande sol och stekhet värme. Den som lever får väl se vilket väder det blir.

Jag bryr mig egentligen inte om vilket väder det blir på midsommaren, då jag inte kommer att dansa runt någon midsommarstång. Med lite tur och energi kanske jag släpar ut möblerna på altanen, för de står fortfarande inne. Att äta/ fika utomhus brukar ju få upp sommarkänslan! 🙂