Allmänt, Foto

Smält hjärna

Det här är min bästa vän i värmeböljan, åtminstone på jobbet. Jo, jag har en vanlig fläkt också, men köpte den här för några år sedan på Clas Ohlson bara för skojs skull – men den är väldigt effektiv! 😯 Finfördelar vattendropparna och fläktar skönt, så länge den håller. (För 40 spänn väntar jag mig inga underverk, men den är rolig så länge den varar.)

Jag filosoferade i svalkan utomhus (bara 28 grader, mot 30 grader inne – det har vänt sedan lunchen 😉 ) och kom plötsligt ihåg att jag glömt att betala räkningarna!!! 😯 Störtade upp och till köket, där räkningarna väntade snällt på mig – men nu är det gjort. Jisses! *torkar kallsvetten ur pannan* Jag börjar bli som farbror K… Han var nästan desperat om han inte hunnit göra sitt kuvert med räkningar senast den 20 varje månad. 🙂

En granne var förbi, så jag fick visa upp mina nya katter åt honom. Han hade sett en okänd katt (inte någon av mina) som var i slagsmål med en känd, och undrade om jag visste vems den var. Jag har också sett dem, men vet inte heller vems den är. Vi hade olika teorier om var den hör hemma – få se om vi lyckas lista ut det någon gång. 😉

Ikväll är ”McDonald & Dodds” på nya äventyr. Lagom avslappnande en fredagskväll, och han är lite kul, gamle Dodds. Ja, jag veeeet, jag är en sucker för engelska deckare, men det är en av mina få laster som varken innehåller kalorier eller är farlig för hälsan på andra sätt.