Allmänt

Väntat besök

Jag får nog ett väntat besök idag; katternas förra matte! Hon är på väg från fjällen till kusten, och passerar då förbi. 🙂 Katterna är ute, så få se om de visar sig medan hon är hos mig? Det ska visst bli jättevarmt idag igen, så det kan hända de är ute på äventyr långt hemifrån under de varmaste timmarna.

Jag for inte och handlade igår, av olika orsaker. Det betyder att jag måste fara ikväll istället. Hujedamig, min lista blir längre och längre för varje dag som går. Nå, jag har en idé om vad jag kan fixa till middag med sådant jag redan har hemma, så kanske jag inte behöver handla direkt efter jobbet. Risken finns ju förstås att jag fastnar hemma och aldrig tar mig till affären, men den risken kan jag ta. 😉

Igår tog chefen semester, så nu är det jag och min halvtidskollega som håller igång vår korridor. Perfekt, då kan jag flexa när mina besökare kommer! M och jag räknar ner till semestern, så i morse viftade vi med tre fingrar åt varandra. Jag håller på och skriver ihop ett litet brev till de kollegor som är tillbaka på måndag; vad jag gjort och vad jag inte har gjort, och varför. Idag ska jag fixa en del utskrifter, så allt finns i pärmarna och inte i min mail (där ingen kommer åt dem). En hel del sortering kommer det också att bli, jag har samlat papper i flera veckor.

Jag somnade inte ifrån Vera igår, så jag slipper försöka komma ihåg att se det avsnittet på Play. Däremot somnade jag senare – mycket senare – ifrån en film jag såg på Play, men det var planerat. Jag hade svårt att somna (p g a tupplur tidigare på kvällen…) så jag drog igång en helt och hållet ointressant film som jag aldrig skulle vilja se, ens om jag fick betalt. Perfekt! Jag stupade som en klubbad oxe, och sov gott i flera timmar. 🙂

UPDATE
Dagens drama: en IT-tekniker meddelade sjukdom, och den andra var spårlöst försvunnen och gick inte att nå via mobilen?!? Katastrofen lurade i skuggorna, men allt redde ut sig till slut. 😉 Låt mig bara säga att det inte finns mobiltäckning överallt i trakterna runt häromkring… 🙄